The Queen Of Parmdrica.

Take The Highway Live

Kul för alla som gillar bilar

För dom som gillar bilar så finns det vissa saker som säkert är speciellt roliga som att köra lite bilbana i stockholm. Ja det finns saker som är kul och som man verkligen vill göra när man tycker att något är kul som att köra bilar till exempel. Ja min man till exempel tycker verkligen om att köra bilar och att kolla på bilar och att läsa om dom och allt som har att göra med bilar helt enkelt. Så då är det ju lite extra kul att det finns saker som dom kan göra för att njuta lite extra mycket som att köra en bilsimulator eller en bilbana eller liknande.

Ja det finns mycket att välja på 

Ja det är härligt att det finns så mycket som man kan välja på och som är kul. Ja det kan vara kul att ge bort något sånt i present till någon som vill ha det. Ja som att ge det till min man i present är något som jag verkligen skulle kunna göra och jag vet att han skulle tycka att det var väldigt kul att få en sån present.
Ja det är bra om man kommer på såna presenter som man kan ge bort till som man älskar och tycker om. Så har man lite idéer till sen som man vill, ja det är bra att samla på sig lite bra idéer till presenter så att man vet vad man kan köpa sen när man vill göra det.
Ja det är härligt att det finns så mycket kul som man kan göra och som är kul att göra och att ge bort i present. Kul att man kan välja på så många saker som är roliga och som man vill göra när man har lite extra tid över för saker som man vill göra.